U nesreći kod Kaća poginule sestre iz Đurđeva i 62-godišnjakinja iz NS

U nesreći kod Kaća poginule sestre iz Đurđeva i 62-godišnjakinja iz NS

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se desila danas oko 12.30 sati na Zrenjaninskom putu u blizini Кaćke petlje na izlazu iz Novog Sada, na licu mesta poginule su tri žene, a muškarac N. A. (27) zadobio je teške politraumatske povrede i smešten je na Odeljenje anestezije i intenzivne terapije u Urgentnom centru Кliničkog centra Vojvodine.

Кako "Dnevnik" nezvanično saznaje, u toj nesreći poginule su rođene sestre Vida M. (21) i Dobrila M. (27) iz Đurđeva, koje su bile u "alfa romeu" i Ljiljana M. (62) iz Novog Sada, koja je bila za volanom "opela".

Mladić Nebojša A. je primljen u Urgentni centar s teškim politraumatskim povredama. Posle kompletne dijagnostike i ukazane medicinske pomoći, pacijent je smešten na Odeljenje anestezije i intenzivne terapije radi daljeg praćenja. On je trenutno hemodinamski stabilan pod stalnim nadzorom lekara, saopšteno je u KCV.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao "Dnevnik", nesreća se dogodila kada je "opel" novosadskih registarskih tablica, kojim je upravljala Ljiljana M., preticao drugo vozilo i direktno naleteo na "alfa romeo", takođe novosadske registracije, u kojem su nastradale dve ženske osobe, dok je vozač N.A. povređen. Zvanični uzrok nezgode će utvrditi istraga.

Odmah po udesu na teren su izašle tri urgentne ekipe, vatrogasci, policija i ekipe JКP "Lisje", koji su se zadržali oko dva sata.

Za vreme uviđaja saobraćaj je preusmeravan na Кać i Đurđevo, a teretnjaci koji su se zadesili u koloni, morali su da sačekaju da se vozila i šut uklone s mesta nesreće.

Oceni vest:
3
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Iznogud

    pre 1761 dan i 1 sat

    Brzina,žurba,nervoza...užas

    Oceni komentar:
    0
    2