Teška saobraćajka kod Gajdobre, povređeni majka i dete, žena je u teškom stanju

Teška saobraćajka kod Gajdobre, povređeni majka i dete, žena je u teškom stanju

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u ponedeljak, nešto pre 20 časova na putu Gajdobra–Silbaš, na samom izlazu iz Gajdobre.

Kako je "Telegraf" objavio, u nezgodi su povređeni majka i dete, a do udesa je došlo kada je vozilo marke "audi"  sletelo u kanal pored puta i završio u niskom rastinju.

Prema rečima očevidaca, majka je bila u besvesnom stanju i prevezena je kolima Hitne pomoći. Stanje deteta za sada nije poznato, saznaje Telegraf.rs.

U toku uviđaja, saobraćaj na ovoj deonici bio je otežan.

Kako javlja "Blic", automobil "audi tip 4", kojim je upravljala A. J. (31) iz Srbobrana, iz sada neutvrđenih razloga sleteo je sa puta. Beba (2022) je prevezena u Dečju bolnicu u Novom Sadu, a majka u Urgentni centar KC Vojvodine. Prema rečima portparola Dečje bolnice, dr Andre Đuretića, beba je dobro, ima lake telesne povrede i nalazi se na klinici dečije hirurgije, gde će ostati na opservaciji. 

Nažalost, njena majka je u veoma teškom stanju.

Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći pacijentkinja je izrazito teškog opšteg stanja smeštena na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola gde vrši praćenje opšteg stanja, hemodinamska optmizacija uz ostale mere intenzivnog lečenja – saznao je "Blic" od PR službi KCV-a.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan