HITNA POMOĆ: U udesima tokom vikenda teže povređena i 11-godišnja devojččica

HITNA POMOĆ: U udesima tokom vikenda teže povređena i 11-godišnja devojččica

Tokom protekla 72 časa, tri osobe povređene su u tri saobraćajne nesreće u Novom Sadu, Kisaču i Adicama.

Lekarske ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć imale su uobičajen broj intervencija tokom vikenda – 96 u subotu, 84 u nedelju. Najviše zdravstvenih tegoba imali su hronični plućni i srčani pacijenti te se kod njih najviše intervenisalo usled pogoršanja njihove osnovne bolesti, rekla je za portal mojnovisad.com portparolka novosadske Hitne pomoći dr Mirjana Bursać.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu, oko 15.30 časova, na parkingu kod TC BIG, naizgled lakšu povredu noge zadobila je 45-godišnja žena. Pregledana je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Tokom noći, između subote na nedelju, oko 3.15 sata, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Kisaču, povređen je muškarac star 43 godine, kada je zadobio povrede glave, zgloba kuka i ruke. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, povređeni je prevezen u Urgentni centar.

U nedelju, oko 15.50 časova, u Adicama, u ulici Branka Ćopića, dogodila se jedna saobraćajna nesreća u kojoj je teže povređena devojčica stara 11 godina. Nakon inicijalnog zbrinjavanja, u besvesnom stanju, prevezena je na Dečiju hirurgiju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan