HITNA POMOĆ: U pet saobraćajki osmoro povređenih

HITNA POMOĆ: U pet saobraćajki osmoro povređenih

Osam lica povređeno je u pet saobraćajnih nezgoda koje su se tokom jučerašnjeg dana dogodile na teritoriji Grada Novog Sada.

Kako je za Radio 021 izjavila dr Nikolina Marić iz Hitne pomoći, dežurna ekipa najpre je intervenisala oko 10.20 časova, na uglu Njegoševe i Masarikove ulice, gde je došlo do sudara dva vozila. Tom prilikom je povređen 33-godišnji muškarac, koji je pregledan i zbrinut na licu mesta.

Nešto posle 18 satidogodila se saobraćajna nezgoda na uglu Partizanske i Temerinske ulice, gde su povređene četiri osobe. Muškarac star 57 godina i 50-godišnja žena u svesnom stanju su prevezeni u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje, dok je još jednom muškarcu i jednoj ženi pomoć ukazana na licu mesta, prenosi 021.rs. 

U 20 časova u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu povređen je 52-godišnji pešak, koji  je sa višestrukim povredama u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Motociklista star 41 godinu povređen je oko 22 časa u Podgrađu, posle mosta Duga. On je nakon ukazane prve pomoći prevezen u Urgentni centar.

U jedan sat posle ponoći došlo je do sudara dva vozila na uglu Futoškog puta i Ulice Bate Brkića, gde je povređen 48-godišnji muškarac. On je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje, kažu u Hitnoj pomoći za 021.rs. 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan