"DDOR Olimpijska staza" završava svoj krug u Novom Sadu

"DDOR Olimpijska staza" završava svoj krug u Novom Sadu

U subotu, 18. septembra, sa početkom u 12 časova u Novom Sadu će se održati  peta po redu "DDOR Olimpijska staza" u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Novog Sada. 

"DDOR Olimpijska staza" ima za cilj promociju olimpizma i olimpijskih vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice, približiće olimpizam i olimpijske simbole svim učesnicima. "DDOR Olimpijska staza" organizovana je već u Vršcu, Užicu, Pirotu  i Kragujevcu uz učešće više od 1.500 takmičara.

Učešćem, takmičari će biti u prilici da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti uključe u sportske aktivnosti koje će ih možda jednog dana odvesti i na Olimpijske igre. Takođe, učesnici će naučiti ponešto i o dugogodišnjem sponzoru Olimpijskog timja Srbije – DDOR osiguranju.

Peta i poslednja Olimpijska staza za 2021. godinu se nalazi u Novom Sadu i biće realizovana 18. septembra sa početkom u 12 časova na Trgu slobode. Staza se završava ispred sedišta DDOR osiguranja na Bulevaru Mihajla Pupina 8, odakle je potrebno ponovo doći na početnu tačku tj. na Trg slobode gde će biti upriličeno proglašenje najuspešnijih. 

Okupljenima će se obratiti i nagrade će uručiti Dušan Domović Bulut, član Olimpijskog tima Srbije i osvajač bronzane medalje u Tokiju, Ognjen Cjetićanin, član Gradskog veća za sport i omladinu Novog Sada i Đorđo Markeđani, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja.

Prijave za učešće u DDOR Olimpijskoj stazi biće prikupljane na licu mesta pre početka događaja, kao i putem onlajn prijave na sajtu kompanije DDOR osiguranje na OVOM LINKU do početka događaja.


Obezbeđene su i vredne nagrade u tri različite kategorije: najbolji pojedinac, najbolji par i najbolja ekipa koja može brojati do 5 članova. Osobama mlađim od 18 godina za učešće u DDOR Olimpijskoj stazi će biti potrebna pismena saglasnost roditelja-staratelja koja će moći da se takođe potpiše na licu mesta zajedno sa prijavom za učešće.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan