Bezumno nasilje: Vozač GSP nokautiran u Veterniku

Bezumno nasilje: Vozač GSP nokautiran u Veterniku

Vozač JGSP "Novi Sad", koji je brutalno napadnut na stajalištu u ovom prigradskom naselju, kaže da se nešto mora preduzeti kako bi se on i kolege zaštitili od sve učestalijih napada.

Ovaj, poslednji u nizu napada na vozače gradskog prevoza, desio se u petak 11. marta u popodnevnim časovima na liniji 52, kad je mlađi muškarac, koji je već bio u autobusu, prišao vozaču R. R. i bez ikakvog razloga ga udario pesnicom.

Napadač je odmah pobegao, a R.R. je ostao da leži u besvesnom stanju. On je sa povredom oka prevezen u Klinički centar Vojvodine.

Napadnuti vozač navodi da je od policije čuo da su uhvatili napadača i da je to čovek u tridesetim godinama, ali da je to u suštini najmanje važno. Ono što on smatra mnogo bitnijim jeste da što pre moraju da se spreče budući napadi.

Prema njegovim rečima, za početak bi trebalo da se u sedamdesetak autobusa starije proizvodnje ugrade boksovi koji bi vozače štitili od napadača.

- Da je postojao taj boks, meni se ovo ne bi desilo. Poenta priče je da vozači ni na koji način nisu zaštićeni. Ja nisam prvi vozač koji je napadnut, a verovatno neću biti ni poslednji ukoliko se nešto ne preduzme da se poveća bezbednost vozača, priča R.R.

U GSP-u ovaj incident nisu posebno komentarisali, ali su potvrdili da se napad dogodio. Novosadska policija se nije oglašavala povodom ovog događaja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Vita

    pre 2955 dana i 19 sati

    Kad nadju ovoga neka ga osude na 20 godina, pa da vidimo sto ce ih napadati.

    Oceni komentar:
    1
    1
  • Vladimir

    pre 2955 dana i 2 sata

    Kad su bahati i bezobrazni u svakom pogledu. Nek manje pricaju i nek se manje raspravljaju sa strankama , nek profesionalno obavljaju svoj posao i nek se pridrzavaju pravila u saobracaju kao najvaznije. Stoka, ne znam kako ih neko normalan moze braniti. Ako nisu sposobni za taj posao ima normalnih ljudi u drzavi koji su bez posla.

    Oceni komentar:
    1
    1