Knežev Trailers Marine 750

2023 . godište / Cena 1.460 €

Oznaka oglasa: 17538544

Osnovni podaci

Novo vozilo Tip: Za prevoz plovila Pređenih kilometara: 0 km Strana volana: Levi volan
Registracija: Nije registrovan Poreklo vozila: Na ime kupca Oštećenje: Nije oštećen Boja spoljašnjosti: Siva Vešanje: Fabričko Broj osovina: 1 osovina

Opis

NA LAGERU, ISPORUKA ODMAH ! Prikolice su standardno sa rolerima, postoji mogućnost porudžbine sa skijama (sankama, daskama). ELKO Marine u svojoj ponudi ima nove vrste prikolica. Glavna namena ovih prikolica je transport raznih vrsta plovila namenjenih za sport, razonodu i ribolov. Sve prikolice se proizvode od kutijastih profila od konstrukcionih čelika garantovanog kvaliteta. Antikoroziona zaštita je urađena tehnologijom toplog cinkovanja čime je dobijena izuzetna otpornost na slanu i slatku vodu, kao i na atmosferske uticaje. Prihvat plovila se vrši preko elemenata iz KNOTT MARINE programa: - bočnih rolera - poprečno i vertikalno podesivih - centralnih rolera (kobilica) - vertikalno podesivih - prihvata pramca sa čekrkom - uzdužno i vertikalno podesiv Osovine su torzionog tipa i mogu se uzdužno pomerati da bi im se položaj prilagodio težištu plovila, omogućivši mali pritisak na vučnu kuku automobila pri maksimalnom opterećenju. Prikolice su izuzetno lake za vuču.

Kontakt podaci

Telefon:
Mobilni: 0677355600
Mobilni 2: 0641127119
Grad: 21410 Futog
Diler: ELKO Marine
Adresa: Milana Vidaka 16a
21410 Futog

Fotografije vozila

Najveća baza oglasa vozila u Srbiji - MojNoviSad.com i najposećeniji sajt za oglašavanje kupovine i prodaje vozila www.polovniautomobili.com - najbolje lokacije za prave informacije!