Zbog Poljoprivrednog sajma menja se režim saobraćaja i parkiranja

Zbog Poljoprivrednog sajma menja se režim saobraćaja i parkiranja

Režim saobraćaja i parkiranja u delu Novog Sada kod Sajma promeniće se u narednih nekoliko dana koliko trajen 83. Međunarodni poljoprivredni sajam. Promene će važiti do 20. maja.

IZMENA SAOBRAĆAJA

Privremeno je izmenjen saobraćaj u ulicama Branka Bajića, Stevana Mokranjca, deo Ilije Birčanina od Ulice Branka Bajića do Hadži Ruvimove, deo Dr Svetislava Kasapinovića od Branka Bajića do Hadži Ruvimove, Janka Čmelika od Branka Bajića do Ulice Kornelija Stankovića i Mičurinova od Ulice Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra I.

Zabranjeno je skretanje za autobuse iz Hadži Ruvimove, a sa Bulevara Evrope autobusi su preusmereni u Ulicu Branka Bajića.

PARKING

Parkiranje je organizovano u sledećim ulicama: Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice, kao i od Hajduk Veljkove do Mičurinove, plato ispred sajamske hale, na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove, plato između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice, ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj, Ulica braće Popović, neparna strana, od Branka Bajića do Stevana Mokranjca, kao i od Branka Bajića do Hajduk Veljkove, Ulica Branka Bajića, Mičurinova, Bogdana Garabantina i parkiralište u dvorištu Zavoda za transfuziju krvi.

Na ovim lokacijama nalazi se preko 1.400 parking mesta, koja su pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan. Za stanare u ulicama koje su pod naplatom važe stanarske parking karte.

"Pauk" služba radi pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan