VUČIĆ: Iz Nemačke uskoro stižu lekovi za korona virus

VUČIĆ: Iz Nemačke uskoro stižu lekovi za korona virus

Predsednik Srbije izjavio je danas da je država nabavila još lekova za borbu protiv korona virusa, koji bi trebalo da stignu u aprilu ili maju.

Aleksandar Vučić  je na konferenciji za medije, posle sednice Predsedništva Srpske napredne stranke, rekao da situacija sa korona virusom u Srbiji trenutno nije jednostavna, niti laka. Istakao je da se virus brže širi nakon dolaska britanskog soja, prenosi "Blic".

- Uradili smo sve što možemo. Četiri vakcine imamo, najbolji informacioni sistem, najbolji smo u Evropi. Mi ćemo početi da nabavjamo lekove koje ima i Nemačka. To mnogo košta, 40 miliona smo dali za te lekove. Jedna doza tih lekova na početku bolesti spašava život, to će nam stići krajem aprila ili u maju – najavio je Vučić.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Pinčika

    pre 1150 dana i 18 sati

    On je rekao cenu nečega??!? Znači, od tog nema ništa, a 40 miliona će biti bačeno (ili premešteno "na sigurno" kod nekog kuma) kao i što su plaćeni oni respiratori što su ostali u mgacinima, u našim ambasadama...A zašto Nemačka prodaje te lekove drugima, zašto njima ne leči svoje građane? Minhauzen...

    Oceni komentar:
    0
    0