Uskoro kreće obnova igrališta u Novom Sadu

Uskoro kreće obnova igrališta u Novom Sadu

Rekonstrukcija devastiranih dečjih i sportskih igrališta u gradu počinje ovog meseca.

Prema navodima "Dnevnika", gradska uprava za komunalne poslove odabrala je firmu koja će do kraja godine biti angažovana na ovom poslu, a kao i prethodnih godina, na tenderu je izabrano JKP "Lisje". Ceo posao je vredan 10,4 miliona dinara, bez PDV.

Kako za taj novosadski dnevni list kažu iz "Lisja", preduzeće je u fazi potpisivanja ugovora s Gradskom upravom za komunalne poslove o održavanju dečjih i sportskih igrališta na teritoriji grada, s tim da će Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije nadzirati radove.

Kako se navodi biće popravljeni svi rekviziti navedeni u specifikaciji radova tenderske dokumentacije, a to su dečiji i sportski rekviziti, oprema, zaštitne ograde, korpe za otpatke i drugo. Radovi uključuju demontažu rekvizita, popravku, farbanje, zamenu određenih delova koji nisu u upotrebi, kao i ponovnu montažu. Najviše novca je izdvojeno za popravku dečjih rekvizita i zaštitnih ograda.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • masinac

  pre 2125 dana i 23 sata

  Voleo bih da obidjete "DIVLJE" decije igraliste u ul. T. Pavlovica 32-34 koje je napravljeno pre 4-5 god. nasta to lici i gde je NAPRAVLJENO, na DVA metra od stambene zgrade, bez ograde i podloge? PRASINA ,Je podloga i gde nikad niko nije pokupio smece osim pojedinih roditelja pozdrav

  Oceni komentar:
  0
  0