U Veterniku pronađena veća količina falsifikovanih proizvoda

U Veterniku pronađena veća količina falsifikovanih proizvoda

Uhapšeni su Novosađani S. J. (1982) i M. J. (1973), zbog sumnje da su falsifikovali robu i zloupotrebili tuđe poslovno ime.

Pripadnici MUP-a, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave u Novom Sadu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Novom Sadu i Republičkom tržišnom inspekcijom, uhapsili su  S. J. (1982) i M. J. (1973), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga i nedozvoljena trgovina

Uhapšen je i M. M. (1978) sa područja Beograda, protiv koga će biti podneta krivična prijava za pomaganje u izvršenju krivičnog dela neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga.

Pretresom na više lokacija, na području Novog Sada i Beograda, policija je, u Veterniku, pronašla veću količinu falsifikovanih prehrambenih i proizvoda kućne hemije, kao i opremu za njihovu proizvodnju i pakovanje.




Pronađeno je, između ostalog, više od 2 hiljade konditorskih proizvoda, 26 buradi sa sirovinom za pravljenje deterdženata, više od 11 hiljada komada ambalaže za konditorske proizvode i kućnu hemiju.

S. J. i M. J. Određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Oceni vest:
4
8

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Dok im se gradi bazen...

    pre 16 dana i 12 sati

    Au. Ljubitelji vlasti i naprednjaka, falsifikatori? Ju, sramote!

    Oceni komentar:
    10
    27
  • Bioshoes

    pre 16 dana i 10 sati

    Ne vidim poentu više ići na pijacu,vecina proizvoda falš a tako je i voce i povrce,nista domaće i nista jeftinije nego čak i skuplje nego u marketima.

    Oceni komentar:
    6
    32
  • noname

    pre 16 dana i 7 sati

    jel voze BMW ili AuDI?

    Oceni komentar:
    3
    24
  • Дамјан

    pre 15 dana i 20 sati

    Свака част мојим мештанима... Политичари остали без процента па их зато хапсе.

    Oceni komentar:
    1
    13