U subotu pojačan prevoz ka Gradskom groblju zbog Zadušnica

U subotu pojačan prevoz ka Gradskom groblju zbog Zadušnica

Zbog Velikih (zimskih) zadušnica, koje se obeležavaju u subotu, broj autobusa koji će saobraćati u pravcu Gradskog groblja biće pojačan, dok je Javno komunalno preduzeće „Lisje” organizovalo prevoz kombijem za starije i osobe s invaliditetom.

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga da će u subotu zbog verskog praznika Zadušnice na liniji broj 14 biti angažovani zglobni autobusi, a po potrebi biće uvedeni i dodatni polasci. Umesto solo vozila, zglobni autobusi saobraćaće i na polascima za Čenej u 10:30 i 11:45 časova.

Autobusi na liniji broj 53 na polascima u 8.40 i 9.50 časova saobraćaće do futoškog groblja (povratak je u 9.30, odnosno u 10.40 časova).

Osim toga, dva kombi vozila prevoziće građane od 7 do 15 časova, a polaziće s glavnog ulaza u Gradsko groblje.

Iz „Lisja” podsećaju na to da se građani koji nisu u mogućnosti da do subote urede pojedinačna grobna mesta, mogu dogovoriti s njihovim službama o nasipanju humki i uređenju zelenila na grobnom mestu.

Takođe, poručuju da ulaz automobilima u Gradsko groblje subotom nije dozvoljen, te pozivaju građane da vode računa o česmama i ne ostavljaju smeće u slivnicima, kao i da po završetku posete groblju provere jesu li ugasili sveće da bi se izbeglo izazivanje požara.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan