U prodaji zbirke zadataka za završni ispit

U prodaji zbirke zadataka za završni ispit

Zbirke zadataka iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, matematike i za kombinovani test za pripremu osmaka za završni ispit našle su se u prodaji.

Sve publikacije mogu da se kupe u knjižarama "Prosvetnog pregleda" u Beogradu, Novom Sadu i širom Srbije ili pouzećem, a tri zbirke zajedno koštaju 970 dinara. Svaka zbirka sadrži po 450 zadataka, raspoređenih na osnovni, srednji i napredni nivo, a dostupne će biti na srpskom i jezicima nacionalnih manjina. Na kraju publikacija nalaze se rešenja, piše Euronews.rs.

Zbirke đacima treba da približe model zadataka koji će se naći na završnom ispitu u junu i da im omoguće da samostalno vežbaju i proveravaju znanje – navodi se u saopštenju Prosvetnog pregleda.

U izradi zadataka učestvovalo je oko 100 nastavnika iz osnovnih, srednjih škola i sa fakulteta, čime je, kažu priređivači publikacija, osiguran kvalitet u svim traženim elementima.

U Zavodu za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja navode da su recenzenti zadataka i zbirki ugledni strucnjaci u svojim oblastima, što je, naglašavaju, još jedna potvrda kvaliteta tih izdanja.

Tri zbirke zajedno koštaju 970 dinara, a pojedinačno, cena zbirke za srpski ili maternji jezik je 400 dinara, zbirka za matematiku 290 dinara, a kombinovana zbirka 280 dinara. Za one koji žele da vežbaju zadatke i van ovih zbirki, u prodaji su i testovi sa završnih ispita prethodnih godina – dodaje se u saopštenju.

Zbirke su zajedničko izdanje Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i "Prosvetnog pregleda".

Knjižara "Prosvetni pregled" u Novom Sadu nalazi se u Železničkoj 40, radi radnim danima od 8 do 16 časova, a njihov broj telefona je 021 457 331.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan