TOP PONUDA: Skijanje u Austriji, Italiji i Sloveniji po ekstra ceni

TOP PONUDA: Skijanje u Austriji, Italiji i Sloveniji po ekstra ceni

Iskusite ski safari na više ekskluzivnih lokacija odjednom: prevoz, smeštaj u luksuznom hotelu, hrana i ski pas – sve uključeno! Nezaboravno iskustvo za parove, društva, porodice...

U terminu od 7. do 15. januara, sportski klub "Champ 07" na Bledu organizuje jedinstveni ski safari skijaški kamp, gde svi imaju mogućnost da skijaju na različitim skijalištima koja su u sistemu Julian Alps skipass i to: Kranjska Gora, Cerkno, Soriška Planina, Stari vrh (SLO), Tarvisio, Sella Nevea, Zoncolan, Piancavallo, Forni di Sopra, Sauris, Sappada (ITA), 3Laendereck, Goldeck, Weissensee, Petzen (AUT).Smeštaj
je u hotelu PARK 4* luxury na Bledu. Usluga je polupansionska, na bazi švedskog stola, koji je "za pamćenje" zbog svoje velike raznovrsnosti i kvaliteta.

Šestodnevni Slovenian Alps skipass omogućava skijanje u bilo kom od navedenih ski centara, sa jedinstvenom skipass karticom. Bled kao centralno mesto regije čini lako dostupnom svaku od skijaških destinacija koju ovaj skipas uključuje. Takve pogodnosti koje nude Bled i njegova lokacija sa jedne i Slovenski Alpi skipas sa druge strane, dale su prostora za kreiranje ovako jedinstvenog i ekskluzivnog ski safari programa.

Mogućnost korišćenja jednog od najluksuznijih wellness i spa centara na Bledu u hotelu Rikli. Živa spa centar vam nudi bazenski kompleks sa toboganom, unutrašnju i spoljašnju finsku saunu, zagrejane kamene ležajeve u saunama, dnevne wellness programe, anticelulit programe, 3 turske saune, 3 finske saune…

Broj mesta je ograničen!


 

PROGRAM PUTOVANJA

7. januar, nedelja/1. dan – Polazak grupe iz Novog Sada, sa zakazanog mesta u kasnim večernjim satima (23.30). Dolazak u prepodnevnim satima u Ljubljanu (pauza, obilazak).

8. januar, ponedeljak/2. dan – Dolazak na Bled u hotel oko 14 sati, u zavisnosti od zadržavanja na granici. Smeštanje u hotel (ulazak u izabrane sobe). Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

9. januar, utorak/3. dan – Doručak u hotelu. Odlazak na skijalište. Skijanje u ski centrima u okviru skipasa Slovenski Alpi, koji obuhvata sledeća skijališta (Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno, Tarvisio, Sella Nevea, Arnoldstein, Goldeck). Koordinator kampa će zajedno sa odraslima odrediti raspored skijališta po danima, odnosno utvrdiće na kom skijalištu će se kog dana skijati (u zavisnosti od uslova za skijanje, trenutnih vremenskih prilika i sl.). Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Večera. Šest dana za skijanje 9,10,11,12,13 i 14. januar 2024. godine.

14. januar, nedelja/8. dan – Doručak u hotelu. Odlazak na skijalište. Ski obuka prema programu kampa. Povratak u hotel. Spremanje za put i odjava soba. Opciona večera u hotelu (sedma večera neposredno pred polazak je opcionog karaktera i doplaćuje se za one koji to žele). Polazak za Novi Sad oko 18 časova. Putovanje kroz Sloveniju i Hrvatsku.

15. januar, ponedeljak/9. dan – Dolazak u Novi Sad u ranim jutarnjim satima.

CENA aranžmana uključuje skipass

 • deca 0-6 godina – 180 evra / dele krevet sa roditeljima
 • deca 6-15 god. (osnovci) koja su u sobi sa roditeljima (odnosno sa dve odrasle osobe) – 550 evra
 • deca 6-15 god. (osnovci) koja sama putuju (bez odraslih pratioca ili sa 1 roditeljem) – 680 evra
 • srednjoškolci, deca 15-18 god. – 750 evra
 • odrasli (stariji od 18 god)  780 evra

Ukoliko se ne koristi skipass, cena aranžmana se umanjuje z 100 evra za odrasle, za decu 50 evra.

Cena za učešće na skijaškom kampu, tj. ski škola – za svu decu (od 7 do 18 god.), odnosno za uslugu ski obuke, iznosi 180 evra ukupno za 6 dana obuke (za najmanje 5 prijavljenih polaznika). Ski škola u okviru ski kampa se realizuje u 6 skijaških dana, a svakoga dana program nastave podrazumeva 4 časa ski obuke (pre podne 2 časa i posle pauze/ručka 2 časa)


Cena aranžmana uključuje:

 • Autobuski prevoz na relaciji Novi Sad – Bled – Novi Sad (cena se ne umanjuje za sopstveni prevoz).
 • Šest polupansiona u hotelu Park (ulazak u smeštaj je u popodnevnim satima, a izlazak iz istog postoje dve opcije: prva, izlazak poslednjeg dana tek nakon skijanja, u večernjim satima obezbeđen late check-out i druga, ukoliko bude novih gostiju hotel će obezbediti adekvatan prostor ili određen br. soba, gde će se odložiti stvari do povratka sa skijanja).
 • Korišćenje bazena u spa centru – aqua parku Živa, koji se nalazi u okviru hotela Golf Rikli (udaljenost 5 min. hoda od hotela Savica).
 • Šestodnevni skipas Slovenski Alpi.
 • Sve neophode transfere do skijališta, svih 6 dana skijanja.
 • Nadzor dece od strane svojih profesora – mentora 24 časa dnevno, za decu koja na ski kamp putuju bez roditelja ili odraslih pratilaca.

Cena ne uključuje:

 • Boravišnu taksu 3,13 evra po danu ukupno 18.78 evra plus 1 evro prijava boravka, plaćate samostalno u hotelu
 • Putno-zdravstveno osuguranje sa ski rizikom
 • ski opremu


Prijave i uplate potrebno je obaviti najkasnije do 14. decembra.

Kontakt osoba: 064 65 21 282, dr Bogdan Tomić, direktor sportskog kluba "Champ 07".

Oceni vest:
6
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan