Savez za Srbiju predvodi u petak novi protest u Novom Sadu

Savez za Srbiju predvodi u petak novi protest u Novom Sadu

Savez za Srbiju saopštio je da će sutra u Novom Sadu biti organizovan novi protest "protiv režima Aleksandra Vučića".

Kako je najavljeno, biće upućen poziv opozicionoj, demokratskoj i građanskoj javnosti u Novom Sadu i čitavoj Srbiji na zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore.

Na Pozorišnom trgu u 18 časova govoriće dramski pisac i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević i student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dejan Bagarić.

– Izbori koje vođa režima Aleksandar Vučić zajedno sa svojim poslovnim i političkim partnerima priprema za kraj marta sledeće godine, nisu ni slobodni, ni pošteni, i zbog toga na njima ne treba ni učestvovati – piše u najavi protesta.

– Političke organizacije koje čine Savez za Srbiju i pojedine građanske inicijative su ove nedelje pokrenule kampanju za bojkot lažnih izbora koja će trajati sve dok se ne stvore uslovi u društvu u kojim će građani moći da svoju slobodno formiranu izbornu volju iskažu na poštenim i zakonitim izborima – stoji u saopštenju SzS. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dr Miggyy

  pre 942 dana i 15 sati

  “UZBUNJIVAČ” I NARODNI (NE)PRIJATELJ?

  Da li uzbunjivači, lica koji se bore protiv nepravilnosti u radu, kriminala, davanja i primanja mita umesto nagrade ili pohvale dobijaju otkaz, zatvor i premeštanje na radna mesta manje plaćenih i još toga. Tako, dr Borko Josifovski, nekadašnji direktor beogradske Hitne pomoći zbog prijave.kriminalne veze lekara te zdravstvene ustanove i privatnih pogrebnih preduzeća, dobio smenu, a kasnije i otkaz.
  Aleksandar Obradović koji je ukazao na korupciju i umešanost oca jednog ministra Srbije u sumnjivim poslovima prilikom prodaje naoružanja, dobio je zatvor.
  Po nalogu ministra odbrane Volina jedan oficir je smenjen na niže radno mesto, pošto je ukazao na korupciju i nezakonitost prilikom zapošljavanja četiri osobe u Ministarstvu odbrane.
  U nekadašnjem RTB Bor svi oni koji nisu delili suludo mišljenje direktora dobili su skidanje plata, otkaz, najgori mobing, a Spaskovski se održao do propasti RTB Bor i poklanjanja strancima.
  Navedena četiri slučajeva, a imaih daleko više, ukazuju da u zemlji ne vlada zakon i ustav, već mito, korupcija, samovlašće, nepotizam, tj. Zemlja je pretvorena u privatnu prčiju jednog tipa, koji vedri i oblači, donosi svakojake odluke kao da je samo on bogom dan. Narodne pare troši ama baš kako mu na um padne, ojađujući narod, a posebno penzionere, njegova glasačka mašina.

  Oceni komentar:
  0
  4