Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delovima Telepa i Satelita

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delovima Telepa i Satelita

JKP"Novosadska toplana" javlja da u sredu, 4. avgusta, počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Polgar Andraša 10.

Za vreme trajanja radova zauzima se jedna saobraćajna traka uz pomenuti objekat i saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 30. avgusta ove godine.

Istog dana, 4. avgusta, "Toplana" počinje s radovima na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Stevana Momčilovića.

Radovi na rekonstrukciji navedene deonice obavljaće se fazno i javnost će blagovremeno biti obaveštena o dinamici radova, odnosno daljim izmenama režima saobraćaja u ovom delu grada.

U toku ove faze radova biće privremeno zabranjen saobraćaj u delu Ulice Stevana Momčilovića od broja 12 do Bulevara kneza Miloša. U navedenom delu ulice biće zabranjeno i parkiranje automobila na parkinzima između zgrada.

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 4. septembar, dok je završetak radova na rekonstrukciji u celom bloku planiran za 4. oktobar 2021. godine.

Iz JKP "Novosadska toplana" javljaju da navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone, te mole građane za strpljenje i razumevanje.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan