Radovi „Toplane“ blokiraju ulice i trotoare

Radovi „Toplane“ blokiraju ulice i trotoare

JKP „Novosadska toplana“ izvodi radove na više lokacija u gradu, zbog čega se menja i režim saobraćaja.

Zbog radova na vrelovodu u Ulici Kornelija Stankovića do neparne strane u Rumenačkoj ulici, prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od danas se privremeno zabranjuje saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci Rumenačke ulice, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Kornelija Stankovića.

U toku izvođenja radova, saobraćaj se preusmerava na levu kolovoznu traku sa dvosmernim kretanjem i ograničenjem brzine na 30km/h. Zabranjuje se i levo skretanje iz Rumenačke ulice u Ulicu Kornelija Stankovića za sve osim za vozila JGSP-a. Privremena zabrana saobraćaja važi do 17. novembra.

Takođe od danas, zbog radova na vrelovodu u ulicama Augusta Cesarca i Vase Pelagića, prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena izmena režima saobraćaja na raskrsnici ulica Laze Kostića i Augusta Cesarca i na delu trotoara i biciklističke staze na Bulevaru oslobođenja ispred Tržnog centra „Dalton“.

Potpuna zabrana saobraćaja na raskrsnici ulica Laze Kostića i Augusta Cesarca traje danas od 8 do 11 sati, tako da Ulica Laze Kostića u tom periodu postaje „slepa“ ulica.

Privremena izmena režima saobraćaja na delu trotoara i biciklističke staze na Bulevaru oslobođenja ispred Tržnog centra „Dalton“ važi od 7. do 14. novembra.

U JKP „Novosadska toplana“ mole građane za strpljenje i razumevanje dok traju radovi.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan