Radosne vesti iz Betanije: Na svet stigla 21 beba

Radosne vesti iz Betanije: Na svet stigla 21 beba

U novosadskom porodilištu od prekjuče u 7 sati, do juče u isto vreme rodile su:

DEVOJČICE: Ildiko Horvat, Željka Milaković, Danijela Rajkov, Marija Đerić i Danica Paulik iz Novog Sada, Agneš Nađ iz Temerina, Anita Kesić iz Bačke Palanke, Milica Petković iz Futoga, Jovana Kosanović iz Bačkog Jarka, Svetlana Rajš iz Budisave i Ivana Gerić iz Đurđeva.

DEČAKE: Isidora Drča Rodić, Julijana Šiša i Feride Neziraj iz Novog Sada, Biljana Bajatović iz Ravnog Sela, Milica Mrđanov iz Beške, Julijana Lakatoš iz Rumenke, Marina Milošević iz Temerina, Aleksandra Malešević iz Petrovaradina, Maja Josipović iz Bačkog Petrovca i Romana Miletić iz Vrbasa.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica..., ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan