Radosne vesti iz Betanije: 24 mame, rodile 28 beba!

Radosne vesti iz Betanije: 24 mame, rodile 28 beba!

U novosadskom porodilištu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

TROJKE: (dečaka i dve devojčice) Gordana Markušić iz Petrovaradina.

BLIZANCE: (dečake) Svetlana Radović iz Novog Sada, (dečaka i devojčicu) Jelena Stojšić iz Žablja.

DEVOJČICE: Sonja Savić-Škiljaica, Biljana Pantić-Pilja, Milana Stamenković, Marina Radivojević, Branislava Veselica, Jelena Sovilj, Jelena Bogdanović-Malešević, Radojka Stanković, Marija Bracanović i Jelena Medić iz Novog Sada.

DEČAKE: Tea Sedlar, Sara Jovičić, Žaklina Veljković iz Novog Sada, Nevena Odobašić iz Stare Pazove, Sonja Čvorkov iz Sombora, Biljana Bjeloglav iz Gajdobre, Zvezdana Damjanović iz Nove Gajdobre, Aleksandra Miljević iz Nadalja, Marica Petković iz Ratkova, Dragana Matijević iz Bačke Palanke i Tijana Tasić iz Odžaka.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan