Predsednica opštine Beočin i njen saradnik fizički napadnuti u piceriji

Predsednica opštine Beočin i njen saradnik fizički napadnuti u piceriji

U sredu, 1. decembra, oko 18 časova, u piceriji "Bolero" u Beočinu, fizički je napadnuta predsednica opštine Beočin, Mirjana Malešević Milkić koja je u tom trenutku sedela za stolom sa svojim saradnikom N. P.

Na nju je nasrnuo Z. R. privrednik iz opštine Beočin, usled čega je ona pala sa stolice. On je zatim flašom u glavu udario N. P. koji je pokušao da zaštiti predsednicu.

N. P. je zadobio ozbiljnu povredu glave. Opštinska uprava Beočin i predsednica Opštine Mirjana Malešević Milkić najoštrije osuđuje bilo kakav vid nasilja, a posebno fizičko nasilje. Zahtevamo od istražnih organa i svih državnih institucija da reaguju i najoštrije kazne počinioca. Podsećamo da ceo svet i Srbija ovih dana obeležavaju nedelju borbe protiv nasilja nad ženama – navodi se u saopštenju na sajtu Opštine Beočin.

Oceni vest:
6
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Risto Podvoznjak

    pre 868 dana i 7 sati

    Eto sveta u kome zivimo.

    Iz teksta se ne moze zakljuciti da li je zena udarena, tako da je moguce da je sama pala sa stolice dok je pokusavala da se skloni.
    Njen saradnik, je ipak, dobio flasu u glavu i ozbiljne povrede glave.

    Ipak na sajtu je veoma bitno podsetiti da je nedelja borbe protiv nasilja nad zenama. Muskarce ko j...

    Oceni komentar:
    2
    15
  • Pero

    pre 868 dana i 1 sat

    Sve neki posten svet...

    Oceni komentar:
    0
    4
  • Pjer

    pre 859 dana i 23 sata

    Pa inicijali tog N.P.su i izostavljeni jer taj nikako nije pošten svet. Beočin inače poznat po više nego problematičnim likovima koji se peru kroz politiku. Pametnom dosta

    Oceni komentar:
    0
    2