Organizacija Mlada Vojvodina "samo posmatra" LSV

Organizacija Mlada Vojvodina "samo posmatra" LSV

Plakat s natpisom "Samo vas posmatramo" zalepljen je noćas na ulazna vrata sedišta Lige socijaldemokrata Vojvodine, na Trgu mladenaca.

Pored natpisa, na belom plakatu stoji ime organizacije Mlada Vojvodina, objavio je b92.net. Oni su se ovom akcijom pohvalili na Tviteru gde su na svom nalogu objavili fotografiju plakata i napisali −  Šta radite?!? Zašto u romingu potpisujete Memorandum? Jednu šansu imate! Nema odustajanja. Borba do kraja! #Vojvodina Republika!

Podsećamo da su pre nekoliko dana predstavnici političkih partija i organizacija iz Vojvodine predvođeni LSV-om potpisali Memorandum o budućnosti Vojvodine. Potpisnici akta su tad istakli da su se obavezali na borbu za autonomna prava i punu autonomiju Vojvodine, evropske integracije, demokratizaciju društva i dobre odnose Srbije sa susednim zemljama. Između ostalog, u dokumentu se navodi da su evropske integracije ključni politički, ekonomski, kulturni i civilizacijski okvir za razvoj i modernizaciju Srbije i da samo punopravno članstvo Srbije u EU i NATO garantuje napredak Srbije.

Pored LSV, Memorandum su potpisali Vojvođanska partija, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, Zajedno za Vojvodinu, Liberalno-demokratski pokret Vojvodine, Alijansa vojvođanskih Rumuna, Crnogorska partija, Savez Slovaka Vojvodine  i Forum V-21.

LSV se povodom ovog događaja nije danas oglašavao.

Oceni vest:
8
7

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan