NOVI SAD DOBIJA NAJVEĆI TRAMBOLINA PARK U SRBIJI (FOTO)

NOVI SAD DOBIJA NAJVEĆI TRAMBOLINA PARK U SRBIJI (FOTO)

U subotu, 19. oktobra, na adresi Primorska 3, od 10 časova će svečano biti otvorena "Amplituda" – najveći trambolina park u Srbiji.  


ŠTA JE "AMPLITUDA"?

"Amplituda" je novi centar sporta i druženja u Novom Sadu. Ako želite da pronađete nešto novo za zabavu u gradu, na pravom ste mestu. Kod nas svaka osoba od 6 do 106 godina može da uživa u ovoj uzbudljivoj sportskoj aktivnosti. Ovde ćete pronaći savršen prostor za zajednički odmor sa društvom ili porodicom.


Skakanje na trambolinama nije samo zabava, već i nova vrsta aktivnog odmora, neprestani izvor pozitivne energije. Za treninge kod nas nije potrebna posebna priprema, niti specijalna oprema. Dođite i osetite neverovatnu energiju skoka.


"Amplituda" je prvi centar ovog tipa u Srbiji koji je opremljen sa profesionalnim trambolinama koje odgovaraju najvećim svetskim standardima kvaliteta i bezbednosti i dozvoljavaju obavljanje stručnih treninga, što je odlična vest za profesionalne sportiste i za sve koji se bave atletikom, gimnastikom, pa čak i parkurom.


Da li ste znali da 30 minuta skakanja na trambolini sagoreva do 150 kalorija? A osim toga povećava zdravlje celog organizma, koordinaciju, vitkost i izdržljivost tela i to na najzabavniji način. Izgubite kilograme, povećate tonus mišića i napunite se energijom uz uzbudljivo skakanje na trambolinama.


NAJBOLJI ROĐENDAN ILI POSLOVNO DRUŽENJE

Ako su ti dosadile šablonske žurke i tražiš ideju za zabavan i neobičan rođendan ili poslovno druženje – dobrodošao u Trambolina Park "Amplituda".


Nema veze da li puniš 8 ili 80 godina, pripremićemo ti nezaboravan rođendan. Hoćeš da organizuješ poslovno druženje a kolege su ti skroz različitih interesa? Na žurki kod nas nikome neće biti dosadno.


Sportski rođendan ili poslovno druženje na trambolinama je idealna kombinacija proslave i fizičke aktivnosti. Ono što nas čini zdravim, srećnim i punim energije.


BEZBEDNOST

"Amplituda" je opremljena najkvalitetnijem trambolinama, što garantuje najviši nivo bezbednosti. A zahvaljujući kvalifikovanom osoblju, svaki gost biće upućen osnovnim pravilima ponašanja na areni i može potpuno bezbedno da uživa u uzbudljivom skakanju, čak i da nauči da radi sjajne trikove.


Važno je da pre dolaska spremite gumirane, ne klizave, čarape, a možete ih kupiti i na ulazu u Park, i obavezno poneti neku identifikaciju. Ako nemate punih 18 godina, prvi put se radi evidencija uz bar jednog roditelja ili drugog zakonskog zastupnika za potpisivanje ugovora u vaše ime. Ugovor je obavezan za svakog gosta jer garantuje bezbedno skakanje i zdravstveno osiguranje.


CENOVNIK

Cene su fleksibilne, a imamo i popuste. Grupne ulaznice, porodične ulaznice i mesečni paketi pružaju mogućnost da uživate u trambolinama po povoljnim cenama.


Rezervacije termina kao i sve informacije možete dobiti putem:

Objekat ima svoj besplatan parking i nalazi se na adresi Primorska 3,  ulaz na rampu iz ulice Đoke Mijatovića kroz poligon za obuku vozača.

Amplituda.rs


Promotivni tekst

Oceni vest:
27
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Teodora

    pre 1643 dana i 17 sati

    Pa ovo je vrrrrrrhhhhh!!!!

    Oceni komentar:
    5
    9
  • Petar

    pre 1643 dana i 8 sati

    Napišite da je cena 800 dinara na sat plus obaveza da se kupe posebne čarape. Poveo sam decu prošle nedelje, kad su mi rekli da treba da platim 2200 dinara sat vremena samo smo se okrenuli i otišli.....

    Oceni komentar:
    7
    44
  • Marina

    pre 1643 dana i 25 minuta

    Popust uz indeks??!?!?

    Oceni komentar:
    2
    2
  • Teodora

    pre 1622 dana i 4 sata

    Cena za mamu tatu i dete od 6.godina sa carapama?? Unapred hvala

    Oceni komentar:
    0
    2
  • Roland MIlinkov

    pre 1537 dana i 5 sati

    Ja sam bio u Aplitudi I meni se jako svidelo.Lepo sam trenirao i u isto verme sam se zabavljao.
    Volim mnogo tramboline od malena sada imam 11 godina i ovo je vrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! trambolina i pversu tamo mog drugara.

    Oceni komentar:
    3
    1
  • Goga

    pre 1512 dana i 19 sati

    Koliko bi izaslo za dvoje odraslih, 3 dece 13,12 i 5 godina sa i bez carapa?

    Oceni komentar:
    0
    2