"NOVA": Navijački obračuni u Novom Sadu, policija ćuti

"NOVA": Navijački obračuni u Novom Sadu, policija ćuti

Mladić S. D. pretučen je u sredu uveče ispred osnovne škole Toza Marković na Detelinari.

Na Instagram profilu "NewNow" piše da stepen njegovih povreda nije poznat, ali da nezvanično saznaju "iz dobro obaveštenih izvora", da je "u pitanju najverovatnije navijački sukob".

Nova.rs saznaje da je svega dan ranije izbila i masovna tuča u parku kod Medicinske škole a u kojoj su, nezvanično, učestvovali navijači.

Desetak dana pre toga, još jedan maloletnik je napadnut na Limanu, gde je udaren metalnom štanglom po glavi, zbog čega mu je ukazana pomoć u Urgentnom centru. Novosadska policija na sve incidente zvanično ćuti, a Novosađani o divljanu po gradu saznaju isključivo preko lokalnog prorežimskog portala ili putem društvenih mreža – piše "Nova".

Prema njihovim, takođe nezvaničnim informacijama, u pitanju su obračuni između navijačkih grupa FK Novi Sad "Korida" i "Firme" FK Vojvodine, čije su "teritorije" u gradu jasno podeljene. Onaj ko rizikuje da pređe te sumanute granice, završi upravo kao S. D, navodi ovaj portal.

Šta mogu biti razlozi sve učestalijih obračuna pročitajte na sajtu Nova.rs.

Oceni vest:
4
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • KORIDA

    pre 680 dana i 18 sati

    Nije baš tako,već je unutar navijača Vojvodine borba za prevlast,jer struja Snajpera slabi od kada je u pritvoru a ima ko bi sada to da iskoristi.Ne mešajte koridu u te budalaštine

    Oceni komentar:
    5
    1
  • Dule

    pre 680 dana i 16 sati

    Ne mesajte Koridu, oni su samo fasisti kojima treba denacifikacija

    Oceni komentar:
    2
    1