MUP: Uhapšen osumnjičeni za nelegalnu trgovinu narkoticima

MUP: Uhapšen osumnjičeni za nelegalnu trgovinu narkoticima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. B. (1998), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenog na ulici, policija je u njegovom rancu pronašla kesu sa oko pola kilograma marihuane

M. B. je pružao fizički otpor policijskim službenicima, ometajući ih u postupanju, pa se tereti i za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

NAJAVA DOGAĐAJA: U subotu, 1. juna, na Trgu Nikole Pašića u Vrbasu, po peti put će biti održana manifestacija posvećena bezbednosti motociklista u saobraćaju, na kojoj se očekuje učešće oko stotinu dvotočkaša iz zemlje i inostranstva. Ovu edukativnu kampanju organizuje Policijska stanica Vrbas, u saradnji sa lokalnom samoupravom, Agencijom za bezbednost saobraćaja, firmom "CarPortal" i moto-klubovima "Paradizo" i "Dragon".
O pravilima bezbednog učešća motociklista u saobraćaju prisutnima će govoriti predstavnici policije, Agencije za bezbednost saobraćaja i moto-klubova, a saobraćajni policajci Policijske uprave u Novom Sadu demonstriraće bezbednu vožnju motocikala na poligonu.
Manifestacija traje od 16 do 18 sati, a na kraju će prisutnima biti podeljno nekoliko zaštitinih kaciga. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan