"LIDL" STIŽE I U NOVI SAD: Konkurs za menadžere otvoren do 25. septembra

"LIDL" STIŽE I U NOVI SAD: Konkurs za menadžere otvoren do 25. septembra

Kompanija "Lidl Srbija" pozvala je sve zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs za buduće rukovodioce prodavnica koji traje do 25. septembra, a počeli bi sa radom u 2018. godini, kada se očekuje da će "Lidl" početi rad sa potrošačima, otvarajući više prodavnica istovremeno.

Poziv je namenjen svima koji imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov, navode iz kompanije.

Kompanija "Lidl" traži, kako je navedeno u saopštenju, odlučne ljude, koji mogu da upravljaju radom prodavnice i rukovode timom.

- Onima koji prođu selekciju ponudićemo posao na neodređeno vreme i atraktivnu zaradu, uz obaveznu obuku u inostranstvu u trajanju od minimum devet meseci za koju su pokriveni svi troškovi. Nakon što zaposleni postane rukovodilac i preuzme odgovornost nad prodavnicom, dobija na korišćenje službeni automobil koji mu je na raspolaganju 24 sata i u privatne svrhe", poručuju iz kompanije.

Kandidati se traže u gradovima u kojima "Lidl" planira da otvori svoje prodavnice, piše u saopštenju, a reč je o Novom Sadu, Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu, Čačku i Šapcu.

Kako je Tanjugu nedavno rečeno u toj kompaniji, trenutno je završena prodavnica u Smederevu, dok su u poodmakloj fazi gradilišta u Zrenjaninu, Boru, Šapcu i u ulici Vojislava Ilića u Beogradu.

Početkom avgusta otpočela je gradnja na još pet lokacija: u Subotici, Novom Sadu, Nišu i dve beogradske opštine – Borči i Vidikovcu.

U toku je izgradnja velikog logističkog centra u Staroj Pazovi, iz kog će se ove prodavnice snabdevati.

- Iako će izgradnja centra i pomenutih prodavnica biti završena sledeće godine, "Lidl" planira početak rada sa potrošačima tokom 2018. godine, otvarajući više prodavnica istovremeno, rečeno je Tanjugu u ovoj kompaniji.

Sadržaj oglasa možete pogledati OVDE

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • kristijan

    pre 2599 dana i 5 sati

    ocete primati radnike
    javi te mi na br 0612176597
    hvala

    Oceni komentar:
    1
    1
  • Milica Cirusic

    pre 2513 dana i 9 sati

    Zelim posao!

    Oceni komentar:
    0
    0
  • Vesna stamenković

    pre 2199 dana i 21 sat

    Trenutno radim u maksimum imam dugogodišnjeg iskustvo u radu u trgovini. Dobre preporuke. Sposobna vredna komunikativna t. 063_191-51-55.hvala unapred.

    Oceni komentar:
    0
    0
  • Vesna

    pre 2199 dana i 21 sat

    Tražim posao.

    Oceni komentar:
    0
    0