IZBEGNITE KAMATU: Do 17. februara uplatite prvu ratu poreza na imovinu za 2021. godinu

IZBEGNITE KAMATU: Do 17. februara uplatite prvu ratu poreza na imovinu za 2021. godinu

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica, da u sredu, 17. februara, dospeva prva akontacija za uplatu godišnjeg poreza na imovinu za 2021. godinu u iznosu poslednje rate obaveze utvrđene za prethodnu godinu.

Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti Gradskoj poreskoj upravi Novi Sad. U Ulici Vojvođanskih brigada br. 24–26 prijem stranaka vrši se radnim danom od 8 do 14 časova, dok se putem elektronske pošte obveznici mogu obratiti na sledeće meil adrese:

•  – za prijem zahteva za izdavanje uverenja

 – za prijem poreskih prijava i svih drugih podnesaka vezano za Naknadu za zaštitu i unapređivanje životne sredine i Naknadu za korišćenje javnih površina

 – za sve ostale pisane podneske

Potrebne informacije moguće je dobiti i telefonskim putem na brojeve telefona: 4871 751 i 4871 707.

Iz Gradske poreska uprave podsećaju Novosađane da redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata, a istovremeno, takvim odgovornim odnosom prema zakonskim rokovima za plaćanje poreza, "zajedno doprinosimo bržem i kvalitetnijem razvoju našeg grada".

Oceni vest:
8
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan