HITNA POMOĆ: U tri saobraćajke u Novom Sadu povređeno šest osoba

HITNA POMOĆ: U tri saobraćajke u Novom Sadu povređeno šest osoba

Šest osoba povređeno je u tri saobraćajne nezgode koje su se u protekla 24 časa dogodile na teritoriji Grada Novog Sada.

Portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj saopštio je za 021.rs da se prva nezgoda dogodila u 10.08 časova ispred "Mikoma" na Temerinskom putu. U ovom sudaru, u kom su učestvovali automobil i manji kamion, povređene su tri osobe. Lakše su povređene žene stare 50 i 33 godine, kao i muškarac star 71 godinu. Oni su prevezeni u Urgentni centar na dodatne preglede.

Dr Krulj navodi za Radio 021 da je Hitna pomoć intervenisala i u 13.07 časova kod prodavnice "Uradi sam" na Bulevaru vojvode Stepe, gde su u sudaru dva vozila povređene dve osobe. Žena stara 70 godina je pregledana na licu mesta i ostavljen joj je uput da se javi u Urgentni centar u slučaju potrebe, dok je muškarac star 66 godina sa lakšim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i na uglu ulica Laze Nančića i Cara Dušana. U sudaru tri automobila lakše je povređena žena stara 43 godine i ona je nakon ukazane pomoći na licu mesta prevezena u Urgentni centar KCV-a, saopšteno je iz Hitne pomoći za 021.rs

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan