Gužve ispred Poreske uprave, od četvrtka novi šalteri na blagajnama "Informatike"

Gužve ispred Poreske uprave, od četvrtka novi šalteri na blagajnama "Informatike"

Ispred gradske Poreske uprave u Ilije Ognjanovića i ispred Šalter sale Gradske kuće, već danima su gužve, a na prijem se čeka često i više sati.

Razlog je to što su mnogi Novosađani dobili opomene za neplaćeni porez na imovinu, pa podnose reklamacije ili traže reprogram dugova. Iz Gradske kuće pozivaju građane da se, ukoliko imaju neko pitanje ili pritužbu, Poreskoj upravi obrate preko mejla ili telefona da bi izbegli gužve, piše 021.rs.

KONTAKT MEJLOVI I TELEFONI:

 gpu(@)novisad.rs – za sve pisane podneske pa i podneske u vezi sa obaveštenjem o stanju duga

naknade.gpu(@)novisad.rs – za prijem poreskih prijava i svih drugih podnesaka vezano za naknadu za zaštitu i unapređivanje životne sredine i naknade za korišćenje javnih površina

uverenja.gpu(@)novisad.rs – za prijem zahteva za izdavanje uverenja.

U Gradskoj kući kažu i da građani sve potrebne informacije mogu dobiti i na brojeve telefona: 487 17 51 i 487 17 07.


Takođe, od četvrtka, 5. novembra, obveznici Gradske poreske uprave mogu dobiti sve potrebne informacije, kao i podneti pisane podneske na blagajnama JKP "Informatika" i to na adresama Bulevar cara Lazara broj 3 i Bulevar oslobođenja broj 36, navodi se u saopštenju iz Kabineta gradonačelnika.

Oceni vest:
9
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • "Zameraju mi, poklanjaću i više"

    pre 1240 dana i 14 sati

    Što voli narod da plaća porez, pa to ti je. A, da, treba precedniku miliona da deli Crnoj Gori, obećao je. Sad će on da podeli nešto miliona evra, naravno, njima - i sve ćemo zaboraviti.
    Takav smo narod. Prevrneš nam svest za jednu noć. Zaboravi se i priznanje Kosova, i kriminal po Srbiji, i ubijanje jezika, i slizavanje sa hrvatskim stavovima protiv Srbije, slavljenje Oluje sa njima, sve se zaboravi.
    Zna precednik dobro, sve se može novcem kupiti.
    Šteta jedino, što to nije onaj novac - koji je SNS partija "zaradila" na svom računu.
    Znate ono, kad su se hvalili sa 2 miliona evra, pre godinu dana. Što su ti ta nova, napredna vremena. Politička partija postala fabrika, privredno društvo, sunce ti!
    Nego je novac poreskih obveznika, taj koji on arči i poklanja.
    Reci da nije.

    Oceni komentar:
    4
    22
  • sanja

    pre 1238 dana i 14 sati

    Eto kako drzavne institucije, teraju ljude da prave guzve u ovo vreme korone, pa ne znaju svi da rukuju e mailom, a ne daj bozde da se jave na telefon, umesto da opstina ljudima podele npr. uv led rucne lampe, koje sterilisu i dezinfikuju predmete, da se koliko toliko zastite od virusa, oni ih teraju da se grupisu i da rizikuju zdravlje

    Oceni komentar:
    0
    11