GrO SSP: Straćeni milioni, a profesionalni plivači i dalje bez bazena

GrO SSP: Straćeni milioni, a profesionalni plivači i dalje bez bazena

Resorni savet za sport GrO Stranke slobode i pravde Novi Sad, oglasio se povodom otvaranja bazena na Spensu ukazujući na nedostatаk rupa u koje bi se umetnule staze za plivačka takmičenja.

− Posle skoro dve godine rekonstrukcije zatvorenog bazena na SPENS-u, konačno je otvoren za građanstvo i klubove. Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, tom se prilikom pohvalio da je zatvoreni bazen opremljen najsavremenijim sistemom za filtraciju vode u Srbiji. To je odlična vest i verujemo da se svi slažu da je u svakom bazenu neophodna „čista” voda. Međutim, ono što upada u oči čim se baci pogled na bazen jeste nedostatak rupa u koje bi se umetnule staze, a bez razvučenih staza u bazenu ne može da se održi plivačko takmičenje − piše u saopšenju novosadskog GrO SSP 

Kako se dalje navodi, ako se uzme u obzir činjenica da zatvoreni bazen na SPENS-u jedini u Novom Sadu, a nažalost i u Vojvodini, ima odgovarajuće dimenzije za održavanje plivačkih takmičenja, ostaje nejasno da li je propust oko bušenja rupa slučajan ili se Novi Sad svesno odrekao organizacija plivačkih takmičenja.  

Postavljaju pitanje gradonačelniku koliko je “novca građana straćeno u ovu "igranku”, da bi se u bazenu moglo samo „brčkati” i igrati vaterpolo"?”

Gde će da se održavaju plivačka takmičenja, a samim tim i kontinuitet dobrih rezultata novosadskih plivača? Ako ste mislili naknadno da bušite rupe za staze, pitamo: čiji je to propust i ko će to da plati, tim pre što postoji bojazan da bi se od naknadnog bušenja mogla probiti hidroizolacija, a onda je da bi bazen na tim mestima curio – pitaju se u SSP.

 

Oceni vest:
9
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Novosađanka

    pre 794 dana i 6 sati

    Napravite peticiju da potpišemo svi. Nikome ne odgovara da deca treniraju na Klisi ili pod balonom. Vratite Spens sportistima

    Oceni komentar:
    4
    12
  • Novosađanka

    pre 794 dana i 6 sati

    Vratiti Spens sportistima. Napravite peticiju

    Oceni komentar:
    3
    13
  • Zoran Jovanic

    pre 793 dana i 21 sat

    Bravo za prostacki srbijanski mentalitet, priucene majstore i ogavne politicare. Svi ste se lepo skupili i jos jednom ostvarili svoj prepoznatljiv cilj: Drpi pare, upropasti tudje i smeskaj se podlo. Bravo zgadijo!

    Oceni komentar:
    0
    9
  • Zoran

    pre 793 dana i 14 sati

    Sramota

    Oceni komentar:
    1
    3