GRAĐANI U SKUPŠTINI: Većina predstavki i predloga već bila "na tapetu" proteklih meseci

GRAĐANI U SKUPŠTINI: Većina predstavki i predloga već bila "na tapetu" proteklih meseci

Kao i svake prve srede u mesecu, i danas su građani Novog Sada imali mogućnost da iznesu svoje probleme Кomisiji za predstavke i predloge u Gradskoj skupštini.

Članovi Komisije su ponovo saslušali žalbe građana koji žive u blizini Metadonskog centra. Problem se odnosi na korisnike Centra koji i dalje svoju terapiju dobijaju tamo a ne u domovima zdravlja u kojima je je premešten veliki broj zavisnika.

Narkomanski zavisnici se u vreme terapije okupljaju nasuprot sporednog ulaza u Centar, dobacuju prolaznicima i deci koja tom ulicom idu školu, a po ulici razbacuju prazne špriceve – rekao je građanin koji je ukazao i na nedostatak trotoara u ulici Mikole Кočiša, na napušten i bespravno useljen objekat u istoj ulici kao i na bespravno odlaganje šuta u Ledinačkoj ulici.

Kako javljaju iz gradske skupštine, predstavnici stambene zajednice iz Balzakove ulice broj 10 podneli su predstavku u kojoj traže da im se deo ulice na kom je JКP "Novosadska toplana" izvodila radove, vrati u prvobitno stanje, a stanari u Maksima Gorkog 8a i 8b i Oblačića Rada broj 25 ukazali su na probleme koje imaju sa kanalizacijom.

Razmatrane su i predstavke građana iz Veternika, koji traže asfaltiranje ulica i građana ulice Aleksandra Ostrovskog u Petrovaradinu, koji žele da se zaustavljeni radovi na sređivanju njihove ulice nastave.

Кomisija je sve ove predstavke evidentirala i proslediće ih nadležnim institucijama i službama, a dobijene odgovore će dostaviti građanima na kućne adrese, navodi se u saopštenju iz Skupštine grada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan