FK VOJVODINA: Gajić predsednik, Bajatović direktor, Lazetić sportski direktor

FK VOJVODINA: Gajić predsednik, Bajatović direktor, Lazetić sportski direktor

Na sednici skupštine FK Vojvodina koja je posle nekoliko odlaganja održana u petak u prostorijama Fudbalskog centra "Vujadin Boškov" u Veterniku, odabrano je novo rukovodstvo novosadskog kluba.

U skladu sa ranijim najavama, novi predsednik Upravnog odbora postao je Vojislav Gajić, koji je već u dva navrata bio na toj funkciji. Nikola Lazetić, nekadašnji reprezentativac i prvotimac Voše, izabran je za sportskog direktora, dok je generalni direktor postao Dušan Bajatović.

- Lazetić je doneo najveće pare u klub u poslednjoj deceniji. Mene je već oduševio, kada ga čujete, bićete i vi. Bićete zadovoljni i trenerom, a njime vraćamo uticaj i poštovanje. Jasno je da moramo u Evropu, to je cilj i obaveza. Ako budemo peti, daću ostavku. Ili bar četvrto mesto ili Kup, a to ćemo pokušati već u prvoj godini. Mene ne zanima mandat od četiri godine, nego da napredujemo – izjavio je Gajić.

Sportski direktor je u petak najavio nova pravila i radikalne promene u klubu.

- Iako sam danas postao sportski direktor, poslednjih 15 dana sam intenzivno radio i već sam doneo dosta promena u klubu. Doveli smo dosta igrača, a neki će tek da potpišu u narednih nekoliko dana. Takođe, dosta igrača je raskinulo ugovore i to su uglavnom bili igrači na koje nisam hteo da računam. Znate sve, imate evidenciju koji su to igrači. Bilo je tu onih koji se prema mom mišljenju nisu dovoljno borili i dobro ponašali. Neki su i zaslužili da igraju u Vojvodini, ali nisu ostali zbog svog nedoličnog ponašanja na treninzima, utakmicama i zbog raznoraznog kršenja discipline – izjavio je Lazetić.

U novi Upravni odbor izabrani su Ljubomir Apro, Milan Đukić, mr Milan Đukić, Dragoljub Samardžić, Dušan Vasiljević i Milan Davidov, dok je osnovan i Odbor za hitna pitanja.

Trenutno je "stara dama" bez trenera ali se navodi  da bi to mogao biti Nenad Lalatović.

Oceni vest:
1
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Razočarani Novosađanin

  pre 1058 dana i 7 sati

  Vojvodina može napred samo kad promeni višedecenijsku naviku da bude filijala i advokat Crvene zvezde. Ili, kako reče jedan bivši igrač, kad god je Zvezdi potrebno, tu je Voša da se naguzi. Kad bude igrala i vodila politiku samo za svoj soptsveni interes, ne bude se stavljala na tuđu stranu, zavrediće poštovanje svih, a onda će imati i veće šanse za najviše domete.

  Oceni komentar:
  0
  2