DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: Više od 10 sati onlajn programa iz Novog Sada

DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: Više od 10 sati onlajn programa iz Novog Sada

Na proslavi srpske Nove godine 13. januara biće izvedeno više od deset sati onlajn programa muzičke, vizuelne i izvođačke umetnosti u Novom Sadu, u okviru projekta "Doček 7529", najavili su organizatori.

Program će biti dostupan na platformi visitns.rs, ali i na određenim televizijskim kanalima, i predstaviće široku lepezu izvođača. Od virtuoza na violini Stefana Milenkovića sa kamernim orkestrom Kamerata Akademika i gostom Vasilom Hadžimanovim, preko rok legendi, grupe Električni orgazam, do nezavisnih rok-elektro muzičara iz benda Buč Kesidi.

Takođe, na repertoaru će biti i autentični izvođači novosadske umetničke scene kao što su Agota Vitkai Kučera, Lane Zorjan i drugi. Pod platformom projekta "Novi Sad - Evropska prestonica kulture", koncerti će se odvijati u 14 novosadskih prostora za kulturu, kao što su nova Gradska koncertna dvorana, "Fabrika", "Skladište", "Biro" i "Čeličana" na Limanu, Novosadsko pozorište, mreža kulturnih stanica, uz učešće gotovo 100 umetnika.

Koncert Stefana Milenkovića, na kojem će mu se u dve numere pridružiti i Vasil Hadžimanov, publika će pored pomenute platforme moći da pogleda i na RTS 2, od 20 časova. Ceo program počinje u 15.30 sati operom za decu "Snežana" udruženja umetnika "Visoko C". Kompletan program i satnicu možete pogledati ovde

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Da, ali malo sutra

    pre 1191 dan i 19 sati

    U ovom narodu su naširoko poznata veselja uz zurenje u ekran.

    Oceni komentar:
    0
    1
  • Vasa Ladacki

    pre 1191 dan i 12 sati

    Bukovcani otkidaju na kvartete, ali sa harmonikom

    Oceni komentar:
    0
    1
  • Novosadjanka

    pre 1191 dan i 4 sata

    Gomila praznoglavih i nezaposlenih morona i neradnika koji ne prestaju da bacaju petarde jos od ranog popodneva pa garantovano dobro posle ponoci, i to tacno ispod nasih prozora. POlicije naravno nigde nema. Da li ljudi danas ne umeju uopste da se zabavljaju ili je sada glavna zabava i slavlje maltretiranje kompletne ulice pirotehnickim eksplozijama i urlanjem kad posebno glasno pukne?

    Oceni komentar:
    1
    1