Dnevni horoskop za subotu, 9. decembar

Dnevni horoskop za subotu, 9. decembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

OVAN

Mesec u Škorpiji u osmoj astrološkoj kući, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, simbolom inicijative, donoseći vam novac preko poslova sa strancima. "Spoj" sa Venerom, nagoveštava prijatne zajedničke trenutke sa partnerom.

BIK

Zbog erotskog spoja Meseca i vašeg vladaoca Venere u Škorpiji, preko prijatelja ili na nekom većem skupu, možete da upoznate seksepilnu osobu. Izazovan aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, donosi vam vanredne troškove. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI

Sekstil između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura, vladalaca vašeg posla, donosi vam dogovor o isplativom aranžmanu. Osoba koju ste upoznali preko poslovnih kontakata šalje vam poziv za izlazak. Osetljiv urogenitalni trakt.

RAK

Vaš vladalac Mesec i Venera u petom astrološkom polju prave dobar aspekt sa Saturnom, donoseći vam novac, ako vaše zanimanje ima veze sa nekom kreativnom delatnošću ili sportom. Emotivni partner je sklon preterivanju, kako bi vas uverio u ono što želi.

LAV

Dobar aspekt koji vaš vladalac Sunce danas obrazuje sa Mesecom, povoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom, kao i sa članovima porodice. A zbog konjunkcije sa strastvenom Venerom u Škorpiji, može da vam se udvara harizmatična osoba sa posla.

DEVICA

Vaš vladalac Merkur, simbol logike, pravi sekstil sa Mesecom u polju biznisa, zbog čega će vaše ideje naići na povoljan prijem kod poslovnih partnera. Trigon sa Saturnom, koji upravlja vašim ljubavnim životom, nagoveštava susret sa starom simpatijom.

VAGA

Aspekti Meseca sa vašim vladaocem Venerom i Saturnom u astrološkim kućama novca i posla, donose vam uvećanje prihoda podršku starijih i osoba na položaju. Opozicija sa moćnim Jupiterom u biku upozorava da izbegavate nepotrebne troškove .

ŠKORPIJA

Mesec u vašem znaku u konjunkciji sa Venerom, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa Ribama ili Rakom. Pozicija vašeg vladaoca Plutona, opominje na oprez sa finansijama. Podložnost povredama.

STRELAC

Vaš vladalac Jupiter, u astrološkom polju posla, pravi napet aspekt sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, što podstiče vašu ambiciju ali i potrebu za trošenjem novca. Ljubavni partner je ljubomoran zbog vaše popularnosti i omiljenosti u društvu.

JARAC

Mesec se približava Veneri u astrološkoj kući flerta, obrazujući trigon sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam poznanstvo sa harizmatičnom osobom. Nesanica. Decembarski Jarčevi mogu da postignu dogovor o isplativom poslu.

VODOLIJA

Aspekti Meseca u konjukciji sa Venerom u astrološkoj kući karijere, podstiču vašu ambiciju donoseći vam podršku starijih i osoba na položaju. U večernjim satima, moguće iznenadno poznanstvo sa nekim ko je zbog posla, prisutan u javnosti.

RIBE

Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u astrološkom polju kontakata sa strancima, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda. Emotivni partner namerava da vas iznenadi pozivom za odlazak na zajedničko praznično putovanje.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan