BURNA NOĆ U NOVOM SADU I PETROVARADINU: Dva muškarca ranjena nožem

BURNA NOĆ U NOVOM SADU I PETROVARADINU: Dva muškarca ranjena nožem

U Petrovaradinu i Novom Sadu, sinoć, odnosno noćas, Hitna pomoć je intervenisala, i to – oba puta zbog povrede oštrim predmetom.

Dr Zoran Krulj, portparol za Hitnu medicinsku pomoć u Novom Sadu, kazao je za naš portal da su u 20.20 sati iz Petrovaradina primili poziv od policije za lokaciju kod Univerexporta. Muškarac (1976) zadobio je povrede, najverovatnije oštrim predmetom, i on je zbrinut na licu mesta, a nakon inicijalnog zbrinjavanja, u svesnom i hemodinamski stabilnom stanju, prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine( UC KCV).

U 0.41 Hitna pomoć je pozvana ponovo, ovaj puta sa Trga republike gde je, ispred broja 19 (preko puta Riblje pijace), u prisustvu policije zatečen muškarac star 40 godina, koji je takođe povređen oštrom predmetom. I on je, nakon inicijalnog zbrinjavanja, u svesnom i hemodinamski stabilnom stanju, prevezen na odeljenje hirurgije UC KCV-a.

Kako javlja Radio 021, Novosađani koji su izbodeni u dva odvojena incidenta kod Riblje i petrovaradinske pijace su van životne opasnosti. Jedan muškarac hospitalizovan, a drugi otpušten na kućno lečenje. Vatrogasac V. N. (46) koji je povređen u Petrovaradinu, nakon što je pokušao da pomogne napadnutom pešaku, u stabilnom je stanju i oporavlja se u bolnici. On je primljen sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u predelu abdomena.  

Telegraf.rs saznaje da je obračunu koji se dogodio ispred pijace u Petrovaradinu prethodila manja saobraćajna nezgoda, a da je nožem izboden, ni kriv ni dužan, muškarac koji se u to vreme vraćao sa posla. Naime, dva muškarca koja su učestvovala u nezgodi su se prvo posvađala, a potom i fizički nasrnula jedan na drugog. Treći muškarac je video da je došlo do nezgode, prišao da pomogne, a potom i pokušao da razdvoji učesnike svađe, nakon čega je jedan od njih nasrnuo na njega i zadao mu ubod nožem. 

On je, kako javlja Telegraf, operisan u KCV-u i nalazi se u svesnom i stabilnom stanju.

Podsećamo, u utorak je na Novom naselju takođe izboden mladić star 22 godine.

Oceni vest:
1
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Rabel

    pre 583 dana i 14 sati

    Битно је да такозвана полиција чува снс мафију и да шамара и малтретира клинце од 16 17 година због пакета траве

    Oceni komentar:
    10
    11